Makan kerap berat turun ? Macam mana tu???

Makan dengan jumlah yang banyak untuk satu-satu masa juga akan melambatkan pembakaran kalori. Makanan yang lambat dibakar terutamanya karbohidrat dan gula akan ditukarkan kepada lemak dan disimpan didalam tubuh. Makan dengan lebih kecil akan memastikan semua kalori dibakar pada satu-satu masa.

Menurut beberapa kajian makan dengan lebih kerap dan ringan pada satu-satu masa juga membantu merendahkan LDL ( kolestrol jahat ).

Jika anda seorang yang malas bersenam atau tidak cukup masa untuk bersenam. Makan dengan lebih kerap dan ringan mungkin membantu masalah berat badan anda dan masalah kesihatan anda yang lainnya.

Ingat Rahsia untuk berat badan Ideal dan kesihatan yang baik ialah dengan mengawal paras gula didalam darah. Makan dengan lebih kerap dengan jumlah yang lebih kecil akan membakar lemak dengan lebih pantas dan meninggikan metabolisma badan . Gula yang tidak dibakar akan ditukar kepada lemak dan disimpan didalam tubuh.

Thermo Slimming Ampoules

 

Thermo Slimming Ampoules ini banyak digunakan di salon-salon dan pusat pelangsingan terkenal kerana fungsinya untuk memecahkan lemak dengan lebih berkesan berbanding krim. Serum pemecah lemak ini sangat berkesan untuk mereka yang mahukan badan yang langsing dengan cepat.

Fungsi Thermo Slimming Ampoule:
– Membantu memecahkan lemak  berlebihan
– Anti-selulit, menghapuskan ‘orange peel’ akibat  kegemukan
– Menggalakkan dan mempercepatkan proses pembakaran  lemak
– Membentuk tubuh yang cantik kesan dari thermo effect
– Meningkatkan  kesihatan kulit

Cara penggunaan Thermo Slimming Ampoules

1. Dipakai selepas melakukan sauna atau memakai sauna pant/sauna belt/sauna pro slim belt.

2. Tidak digalakkan untuk dipakai sebelum atau semasa bersauna atau memakai alatan sauna yang lain untuk mengelakkan kulit menjadi merah-merah dan terlalu panas.

3. Sapu pada bahagian bermasalah seperti perut, paha, lengan dan buat urutan secara membulat untuk memcahkan lemak pada bahagian tersebut.

4. Boleh juga dipakai sebelum tidur dan sebelum memakai bengkung atau korset.

TIPS PAKAI FELINNA INCHLOSS

 Tips pengunaan LOTION FELINNA INCHLOSS!
1) Jangan picit terlalu banyak lotion. Sapuan yang terlalu banyak aakan menyebabkan kulit merasa amat panas dan pijar.
2) Untuk bahagian perut, picit lotion felinna inchloss sebesar duit 20 sen. Sapukan ke seluruh bahagian perut dan buat sedikit urutan seperti gambarajah di bawah untuk memecahkan lemak.
3.) Untuk bahagian dagu dan pipi pula, sapukan hanya sedikit lotion felinna inchloss sudah memadai. Buat urutan ke atas seperti gambarajah di bawah.

4.) Ibu mengandung juga boleh menggunakan Felina Inchloss. Tetapi JANGAN sapu pada bahagian perut untuk mengelakkan bayi panas. Boleh sapu pada bahagian kaki, paha dan belakang ( sidikit sahaja). Boleh juga disapu pada bahagian bahu untuk melegakan sakit bahu dan lenguh-lenguh.

5.) Penggunaan yang konsisten dan disiplin akan membuahkan hasil yang amat memberangsangkan. Untuk kesan yang lebih cepat, kawal pemakanan dan bersenam adalah satu langkah yang bijak. Penggunaan sauna pant/sauna belt juga boleh membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.

Yang ni tips dari pengasas felina inchloss sendiri ( copy paste dari page beliau ) :)

Tips kurus laju2 dgn inchloss:
Selepas mandi pakai pakai ke seluruh badan.
Setiap kali lepas makan agak2 30mins mkanan dah masuk perut terus sapu inchloss di perut, ikut lawan jam,sapu agak2 5min sebab nk bg lemak yg uoll makan tu lagi cepat terbakar.
Rajinkan diri berjalan atau plg mudah pergi window shopping.
Banyak minum air masak.
Selepas mandi malam tu sapu lagi seluruh badan, then malam n

k tido sapu kat perut shj supaya masa tidur dia bakar lemak so bangun awal pagi mudah membuang nyeee.
Selamat bg ibu $enyusu, mengandung dan kanak2 ats 6 tahun pon tp jgn lah sapu kt kanak2 nk suruh kurus tp kalau batuk ke, bole guna jd macam vicks letak kt dada atau kt ibu bapa yg lenguh2 badan atau sakit urat. Cubalah! #kalau xkurus fel cadangkan u pergi try penimbang yg bole check body fat,fel yakin yg body fat korang turun cuma berat in kg shj msih belum turun, setiap badan xsama resultnya,jika sesuatu produk mmg berkesan ke ars semua org makanya gulung tikar lah company lain! So jgn mudah berputus asa ya, apa saja produk yg anda cuba pasti ada kelebihan tersendiri,sentiasa positif, mungkin inchloss adalah penyelesaian buat anda yg dh mencuba byk produk! ;) good luck – Felinna

FELINNA INCHLOSS LOTION

RM 75 
(180ml)
RM 80 ( Sabah & Sarawak )

SLIMMING LOTION YANG TERHANGAT DAN TERLARIS DI PASARAN!!!

KENAPA ANDA PATUT CUBA DAN KENAPA IANYA MENJADI PILIHAN RAMAI :

1) LOTION yang wangi dan tidak terlalu panas malah ianya dingin dan mesra pengguna dan amat sesuai buat ibu dalam pantang.
2) Hanya sekali sapuan anda dah boleh lihat perbezaan inci anda jadi pastikan ukur sebelum guna.
3) LOTION yang di formulasikan dari bahan-bahan semulajadi yang selamat.
4) Boleh di sapu pada bahagian tubuh yang hendak dikuruskan tidak kira pada lemak banyak atau sedikit.
5) Yang pasti dengan INCHLOSS LOTION ini pengeluar sudah hantar untuk di bacakan 30 juzuk Al-Quran di Maahad tahfiz Bukit Mertajam Penang. ( Semoga lebih dirahmati jadi jangan langkah simpan di tempat yang sesuai ).
6) Rasa berangin dan boleh di pakai sekali dengan korset atau bengkung.
7) Tidak terlalu panas hanya suam-suam tapi kita boleh rasa tindakbalas lotion.
8) Boleh hilangkan double chin (sapukan secara tipis dibahagian dagu ).

Jadi sape2 yg belum mencuba INCHLOSS LOTION ini anda boleh dapatkannya sekarang. Jika anda sedang makan pil kurus @ dalam rawatan kurus pun bole guna untuk percepatkan proses pembakaran lemak!! INCHLOSS LOTION sgt selamat & berkesan!!! Mendapat kelulusan KKM.

RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Felinna Inchloss Lotion mampu memberi KESAN dalam tempoh yang SINGKAT.

2) Felinna Inchloss Lotion diformulasi dari BAHAN SEMULAJADI, ia selamat utk wanita hamil, meyusu atau gastrik.

3) Felinna Inchloss Lotion adalah produk berbentuk sapuan. Anda hanya perlu sapu pada mana2 bahagian tubuh yg hendak dikuruskan.
4) Lotion ini BERBAU WANGI dan TIDAK TERLALU PANAS, Rasa DINGIN dan ianya mesra pengguna.

5) Inchloss Lotion bukan sahaja dapat menghilangkan lemak berlebihan, Ia juga membantu Melembutkan Kulit, mengatasi Masalah Kulit Kering, Melembutkan Kulit yang Menggerutu dan Merawat Selulit.

6) HALAL dan Berdaftar dgn KKM: NOT120101613K

1 botol tahan untuk 2 bulan

TESTIMONI DARI FELINNA SENDIRI ( PENGASASNYA )

sila jangan shut down n fikir ini adalah virus

hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..

ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni..

ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!

NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUk KAN?

TESTIMONI PELANGGAN FELINNA INCHLOSS LOTION

Cara Pembayaran Menggunakan Kad Kredit

Kami menyediakan kemudahan pembayaran menggunakan kad kredit.

Caj yang dikenakan untuk setiap transaksi adalah 4% dari jumlah pembelian.

Kami akan maklumkan kepada pelanggan jumlah sebenar yang perlu dibayar melalui email.

Untuk memudahkan proses pembayaran menggunakan kad kredit, sila ikut langkah-langkah berikut

1. Invoice akan dihantar ke alamat email pelanggan dari orkidhomebiz@gmail.com

( Jika tiada dalam INBOX, sila periksa SPAM BOX)

Klik ‘ PAY INVOICE’ untuk membuat pembayaran.

step 1.bmp

2. Klik ‘PAY’
 

3. Untuk meneruskan pembayaran menggunakan kad kredit, klik ‘ CONTINUE’
step 3.bmp

4. Isikan maklumat diri dan kad kredit anda dengan tepat. Kemudian klik ‘ REVIEW ORDER & CONTINUE’
step 4.jpg

5. Selepas pembayaran dijelaskan oleh pihak bank kad kredit pelanggan, kami akan proses order dan membuat penghantaran.

LUX STEAM SAUNA

 

SAUNA MURAH (4)

Setiap set terdiri daripada:

1. Sauna Tent

2. Steamer Pot ( Boleh laras suhu dan masa, remote disediakan)

Hadiah Percuma:

1. Kerusi Mudah Alih

2. Pengurut Kaki

3. Herba Sauna ( untuk 15 kali sauna )

4. Sample Slim Cream

Harga

RM430 NOW >>>>> RM420

Kos Pengangkutan

Semenanjung Malaysia – Percuma

Sabah Sarawak – RM80

Keterangan Produk

Set sauna ini diperbuat daripada kain bermutu tinggi. Tiga lapis kain dijahit untuk mengukuhkan set sauna. Bahagian luar set sauna diperbuat daripada kain satin, bahagian tengah fiber dan bahagian dalam set sauna pvc tahan panas dan kalis air.

Untuk set Lux Steam Sauna, rangka daripada paip pvc perlu dipasang terlebih dahulu.  Pemasangan adalah ringkas dan mudah. Setiap set disertakan sekali manual pemasangan.

Cara Pemasangan Lux Steam Sauna

Pasangkan rangka sauna mengikut gambarajah di bawah. Setiap batang rangkan sudah ditandakan mengikut abjad, anda cuma susun mengikut arahan yang disediakan. Manual pemasangan disertakan.

  • Tutup periuk menggunakan penutup kaca yang disediakan. Kuncikan (lock) penutup kaca dengan mengangkat sedikit besi dan pusing
  • Sambungkan paip putih (PENDEK) pada penutup kaca dan satu hujung lagi pada penyambung dibahagian luar sauna tent (tempat bersauna).
  •  Sambungkan salah satu hujung paip putih (PANJANG) pada bekas hitam yang diberi dan satu hujung lagi pada penyambung yang terdapat dibahagian dalam sauna tent.
  •  Masukkan air pada tahap Medium atau separuh penuh. Kemudian masukkan 1 uncang herba sauna. ( 1 uncang boleh digunakan sehingga 3 kali sauna, selepas sauna keringkan herba)
  •  Bila on plug, lampu middle akan berkelip, tekan ON pada periuk/remote dan lampu LOW akan menyala.
  • Setkan suhu dgn menekan punat suhu hingga lampu LOW & MIDDLE menyala.
  • Setkan masa pada periuk selama 30 minit atau 40 minit kemudian tunggu sehingga wap panas memenuhi sauna tent (lebih kurang 3-5 minit).
  •  Masuk ke dalam sauna tent dengan berhati-hati. Jika semasa bersauna anda merasa terlalu panas, buka zip di bahagian depan anda untuk membolehkan wap panas keluar.
  •  Digalakkan untuk melapik bahagian bawah sauna dengan tuala/kain sebelum meletak kerusi untuk mengekalkan kebersihan sauna.
  •  Selesai bersauna, bersihkan periuk dengan menggunakan tuala bersih & buka zip untuk keringkan sauna.

 PERINGATAN – SILA BACA DAHULU SEBELUM BERSAUNA

  1. Jangan tekan masa  60 minit untuk mengelakkan periuk terlalu panas.
  2.  Biarkan periuk sejuk sehingga 30-40 minit sebelum orang seterusnya hendak bersauna.
  3.  Pastikan air ditambah sebelum memulakan sauna.
  4.  Kendalikan periuk dengan cermat (periuk bukan heavy duty)
  5.  Wanita mengandung dilarang melakukan sauna.
  6.  Pesakit yang menghidapi penyakit serius (jantung,darah tinggi) sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.
  7.  Sekiranya terasa pening ketika melakukan sauna, buka sedikit zip bahagian depan, kiri, kanan untuk mengurangkan rasa panas.
  8.  Amalkan bersauna 3-4 kali untuk menurunkan berat badan.
  9.  Buka zip dengan berhati-hati untuk mengelakkan zip rosak.
  10.  Kanak-kanak yang ingin bersauna hendaklah dibawah pengawasan ibu bapa.
  11.  Wanita selepas bersalin boleh memulakan sauna beberapa hari selepas bersalin ( sebaik sahaja luka sembuh).
  12.  Jaminan akan ditolak sekiranya:
  • Membaiki periuk/tabung sauna sendiri
  • Meletak bahan-bahan lain selain herba/minyak yang kami bekalkan.
  • Kecuaian pihak pelanggan.

INFRARED SAUNA

Infrared sauna merupakan kaedah pemanasan infrared. ia menggantikan wap daripada pemanasan air atau lebih dikenali dengan sauna kering. Cuma tekan remote kontrol dan setkan masa dan suhu yang anda kehendaki dan nikmati kebaikan sauna.

Cara pemasangan dan penyimpanan yang mudah

Setiap set mengandungi

  1. Panel kain 3 lapis (satin luar,fiber tangah, PVC tahan panas)
  2. Panel bawah ( plastik tebal kalis air dan tahan panas
  3. 3 zip kiri , kanan, depan
  4. 1 tabung sauna
  5. remote control – boleh kawal masa dan suhu
  6. 3 panel pemanas infrared di bahagian tepi

Hadiah Percuma:

1. Kerusi mudah alih

2. Sample Slim Cream

Harga

RM680

Kos Pengangkutan

Semenanjung Malaysia – Percuma

Sabah Sarawak – RM80

FANCY STEAM SAUNA

Setiap set terdiri daripada:

1. Sauna Tent

2. Steamer Pot ( Boleh laras suhu dan masa, remote disediakan)

Hadiah Percuma:

1. Herba Sauna ( untuk 15 kali sauna )

2. Sample Slim Cream

Harga

RM420

Kos Pengangkutan

Semenanjung Malaysia – Percuma

Sabah Sarawak – RM60

Keterangan Produk

Set sauna ini diperbuat daripada kain bermutu tinggi. Tiga lapis kain dijahit untuk mengukuhkan set sauna. Bahagian luar set sauna diperbuat daripada kain satin, bahagian tengah fiber dan bahagian dalam set sauna pvc tahan panas dan kalis air.

Cara Pemasangan Fancy Steam Sauna

  •  Tutup periuk menggunakan penutup kaca yang disediakan. Kuncikan (lock) penutup kaca dengan mengangkat sedikit besi dan pusing
  • Sambungkan paip putih (PENDEK) pada penutup kaca dan satu hujung lagi pada penyambung dibahagian luar sauna tent (tempat bersauna).
  •  Sambungkan salah satu hujung paip putih (PANJANG) pada bekas hitam yang diberi dan satu hujung lagi pada penyambung yang terdapat dibahagian dalam sauna tent.
  •  Masukkan air pada tahap Medium atau separuh penuh. Kemudian masukkan 1 uncang herba sauna. ( 1 uncang boleh digunakan sehingga 3 kali sauna, selepas sauna keringkan herba)
  •  Bila on plug, lampu middle akan berkelip, tekan ON pada periuk/remote dan lampu LOW akan menyala.
  • Setkan suhu dgn menekan punat suhu hingga lampu LOW & MIDDLE menyala.
  • Setkan masa pada periuk selama 30 minit atau 40 minit kemudian tunggu sehingga wap panas memenuhi sauna tent (lebih kurang 3-5 minit).
  •  Masuk ke dalam sauna tent dengan berhati-hati. Jika semasa bersauna anda merasa terlalu panas, buka zip di bahagian depan anda untuk membolehkan wap panas keluar.
  •  Digalakkan untuk melapik bahagian bawah sauna dengan tuala/kain sebelum meletak kerusi untuk mengekalkan kebersihan sauna.
  •  Selesai bersauna, bersihkan periuk dengan menggunakan tuala bersih & buka zip untuk keringkan sauna.

 PERINGATAN – SILA BACA DAHULU SEBELUM BERSAUNA

  1. Jangan tekan masa  60 minit untuk mengelakkan periuk terlalu panas.
  2.  Biarkan periuk sejuk sehingga 30-40 minit sebelum orang seterusnya hendak bersauna.
  3.  Pastikan air ditambah sebelum memulakan sauna.
  4.  Kendalikan periuk dengan cermat (periuk bukan heavy duty)
  5.  Wanita mengandung dilarang melakukan sauna.
  6.  Pesakit yang menghidapi penyakit serius (jantung,darah tinggi) sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.
  7.  Sekiranya terasa pening ketika melakukan sauna, buka sedikit zip bahagian depan, kiri, kanan untuk mengurangkan rasa panas.
  8.  Amalkan bersauna 3-4 kali untuk menurunkan berat badan.
  9.  Buka zip dengan berhati-hati untuk mengelakkan zip rosak.
  10.  Kanak-kanak yang ingin bersauna hendaklah dibawah pengawasan ibu bapa.
  11.  Wanita selepas bersalin boleh memulakan sauna beberapa hari selepas bersalin ( sebaik sahaja luka sembuh).
  12.  Jaminan akan ditolak sekiranya:
  • Membaiki periuk/tabung sauna sendiri
  • Meletak bahan-bahan lain selain herba/minyak yang kami bekalkan.
  • Kecuaian pihak pelanggan.

RED STEAM SAUNA

Setiap set terdiri daripada:

1. Sauna Tent

2. Steamer Pot ( Boleh laras suhu dan masa, remote disediakan)

Hadiah Percuma:

1. Kerusi Mudah Alih

2. Pengurut Kaki

3. Herba Sauna ( untuk 15 kali sauna )

4. Sample Slim Cream

Harga

RM480

Kos Pengangkutan

Semenanjung Malaysia – Percuma

Sabah Sarawak – RM60

Keterangan Produk

Set sauna ini diperbuat daripada kain bermutu tinggi. Tiga lapis kain dijahit untuk mengukuhkan set sauna. Bahagian luar set sauna diperbuat daripada kain satin, bahagian tengah fiber dan bahagian dalam set sauna pvc tahan panas dan kalis air.

Cara Pemasangan Red Steam Sauna

– Manual pemasangan disertakan bersama-sama pembelian set sauna

  • Tutup periuk menggunakan penutup kaca yang disediakan. Kuncikan (lock) penutup kaca dengan mengangkat sedikit besi dan pusing
  • Sambungkan paip putih (PENDEK) pada penutup kaca dan satu hujung lagi pada penyambung dibahagian luar sauna tent (tempat bersauna).
  •  Sambungkan salah satu hujung paip putih (PANJANG) pada bekas hitam yang diberi dan satu hujung lagi pada penyambung yang terdapat dibahagian dalam sauna tent.
  •  Masukkan air pada tahap Medium atau separuh penuh. Kemudian masukkan 1 uncang herba sauna. ( 1 uncang boleh digunakan sehingga 3 kali sauna, selepas sauna keringkan herba)
  •  Bila on plug, lampu middle akan berkelip, tekan ON pada periuk/remote dan lampu LOW akan menyala.
  • Setkan suhu dgn menekan punat suhu hingga lampu LOW & MIDDLE menyala.
  • Setkan masa pada periuk selama 30 minit atau 40 minit kemudian tunggu sehingga wap panas memenuhi sauna tent (lebih kurang 3-5 minit).
  •  Masuk ke dalam sauna tent dengan berhati-hati. Jika semasa bersauna anda merasa terlalu panas, buka zip di bahagian depan anda untuk membolehkan wap panas keluar.
  •  Digalakkan untuk melapik bahagian bawah sauna dengan tuala/kain sebelum meletak kerusi untuk mengekalkan kebersihan sauna.
  •  Selesai bersauna, bersihkan periuk dengan menggunakan tuala bersih & buka zip untuk keringkan sauna.

 PERINGATAN – SILA BACA DAHULU SEBELUM BERSAUNA

  1. Jangan tekan masa  60 minit untuk mengelakkan periuk terlalu panas.
  2.  Biarkan periuk sejuk sehingga 30-40 minit sebelum orang seterusnya hendak bersauna.
  3.  Pastikan air ditambah sebelum memulakan sauna. Jangan biarkan air kering untuk mengelakkannya rosak.
  4.  Kendalikan periuk dengan cermat (periuk bukan heavy duty)
  5.  Wanita mengandung dilarang melakukan sauna.
  6.  Pesakit yang menghidapi penyakit serius (jantung,darah tinggi) sila dapatkan nasihat doktor terlebih dahulu.
  7.  Sekiranya terasa pening ketika melakukan sauna, buka sedikit zip bahagian depan, kiri, kanan untuk mengurangkan rasa panas.
  8.  Amalkan bersauna 3-4 kali untuk menurunkan berat badan.
  9.  Buka zip dengan berhati-hati untuk mengelakkan zip rosak.
  10.  Kanak-kanak yang ingin bersauna hendaklah dibawah pengawasan ibu bapa.
  11.  Wanita selepas bersalin boleh memulakan sauna beberapa hari selepas bersalin ( sebaik sahaja luka sembuh).

TIPS DIET DENGAN ALPHALIPID SLIM DIET 2

Peraturan penting untuk Slim Diet II

  1. Goncang Slim Diet anda sebelum buka. (Beberapa nutrien khusus kepada penyelesaian semasa penggunaan)
  2. Anda mesti mencampurkan dua sudu formula 8oz (250m1) secawan atau lebih air empat kali sehari. (Sudu plastic disediakan bagi setiap tabung).
  3. Makan hanya dari senarai makanan. Jika ianya tiada dalam senarai anda tidak boleh memakannya! Makanan ini perlu dipilih dengan berhati-hati untuk memastikan maksimum dan penurunan berat badan yang efisien.
  4. Anda mesti mengambil 2-4 protein makanan setiap hari dengan sayuran (mentah atau masak) daripada senarai makanan.
  5. Anda mesti mempunyai minimum 20 gram carbohidrat daripada senarai makanan itu, tetapi anda mesti tidak melebihi 35 gram.
  6. Anda mesti menjumlahkan sebanyak dua sudu pencuci mulut tekanan minyak SEJUK dan satu sudu pencuci mulut cuka sidar sehari.

Catatan: Ia adalah sangat penting untuk mengambil sedikit minyak dalam diet untuk memastikan pusingan nutrien anda sempurna dalam bentuk Penting Asid Lemak dan juga untuk memudahkan penyerapan bagi vitamin-vitamin lemak larut dalam formula.

  1. Season makanan anda dengan Lite Seasoner (untuk kalium tambahan dan natrium).
  2. Minum dua liter air sehari.
  3. Senaman secara berterusan selama 30 minit sehari.
  4. Periksa Tahap Kritikal Karbohidrat anda dengan Uriscan setiap hari.
  5. Jika anda mempunyai masalah dengan kejanggalan usus ambil 1 – 4 sudu Fibre Supplement atau FibreMax harian – 1 skop setiap campuran Slim Diet.
  6. Kami mencadangkan pengambilan New Image RDA vitamin seimbang dan pil-pil mineral manakala pada program pengurangan berat badan anda sebagai sokongan tambahan.
  7. Setelah berat badan yang anda mahu dicapai, tukar kepada Slim Diet 3 program penyenggaraan untuk 30 – 90 hari sehingga metabolisme anda telah menyelaraskan untuk imej baru anda.
  8. Yang terakhir tetapi tidak kurang pentingnya – jangan menipu diri anda!
Blog Widget by LinkWithin