Cara Beutskin Bertindak

 

3 fungsi utama Beutskin Essence

Ramai yang bertanya bagaimana Beutskin boleh membantu kita untuk mendapatkan kulit yang berseri? Beutskin bertindak dalam badan kita melalui peringkat-peringkat di bawah:

beutskin essence duta scya al yahya
beutskin essence duta scya al yahya

1) Membersihkan tubuh dan menyingkirkan toksin

Berdasarkan teori terkini mengenai pembersihan tubuh dan penyingkiran toksin, Beutskin Essence dirumus dengan 100% pati tumbuhan semulajadi, mengandungi bahan-bahan aktif yang mudah diserap ke dalam sistem peredaran darah untuk menghapuskan radikal bebas dan pelbagai jenis bahan-bahan berbahaya dengan menyingkirkan kesemua toksin ini daripada tubuh melalui peluh, najis, dan air kencing.

Selain itu, Beutskin Essence menyelesaikan masalah kekurangan zat berdasarkan kepada keadaan patologi kita. Toksin yang terdapat dalam kulit, limfa, darah dansiatem saraf juga dapat disingkirkan daripada tubuh dengan berkesan agar tubuh bebas sepenuhnya daripada toksin. Sebaik sahaja semua toksin ini disingkirkan, selera makan, kualiti tidur, kesejahteraan emosi dan daya ketahanan seseorang terhadap penyakit juga akan meningkat.

.

2) Memperbaiki dan memulihkan semula fungsi-fungsi tubuh

Selepas proses pembersihan tubuh dan penyingkiran toksin, lebih seratus jenis nutrien aktif yang terkandung dalam Beutskin Essence akan diserap dengan mudah oleh tubuh dan diangkut oleh darah tanpa meninggalkan sebarang sisa bahan buangan. Ia memulihkan tisu-tisu yang rosak, mempercepatkan pertumbuhan semula dan pembaikan tisu-tisu lembut, menyelaraskan fungsi-fungsi fisiologi, mengembalikan dan mengekalkan kecergasan sel, menyelaraskan sistem edokrin, menguatkan fungsi sistem imun tubuh, menyeimbangkan penyebaran hormon dalam tubuh serta merencatkan pembentukan melanindan pempingmenan supaya mencapai pencergasan semula tubuh badan yang menyeluruh.

.

3) Meransang pertumbuhan semula sel-sel kulit yang baru dan sihat

Beutskin Essence mampu memulihkan tisu-tisu dan organ-organ dalam tubuh dengan pantas, mengaktifkan sel-sel tubuh dan muka, meransang semula sintesis kolagen, menyerikan kulit dan mencegah atropi yang teruk akibat penuaan. Ia mengembalikan keanjalan kulit, meransang pembahagian sel-sel tunjang kulit dan sel-sel serat. Pertumbuhan dan metabilisme kulit menjadi lebih pantas dan serentak dengan itu, penghasilan melanin akan menjadi semakin berkurangan supaya kulit kelihatan lebih halus dan berseri.

Selain itu, ia mampu meningkatkan ketahanan kulit dan mengurangkan garis-garis halus dengan berkesan agar kulit lebih sihat dan lebih anjal dalam masa yang singkat. Ia juga mengaktifkan sel-sel imun pada kulit, menguatkan ketahanan kulit dengan cepat dan mengembalikan semula tenaga bagi menggalakkan pertumbuhan kulit baru yang lebih sihat

.

**Keberkesanan produk adalah berlainan antara individu dengan individu yang lain.

 

Blog Widget by LinkWithin