Gabungan Hebat SNE Kapsul & Beutskin

 

Kenapa perlu makan SNE Kapsul?

SNE ni macam makanan ‘wajib’ dalam produk SNE Marketing sebelum kita cuba produk rangkaian yang lain. Badan kita terdedah kepada penyakit kerana persekitaran, pemakanan, stress dan lain-lain. Dan tanda-tanda penyakit itu hanya muncul di peringkat ke dua iaitu peringkat pertengahan, badan dah mula protes dengan sakit-sakit, lenguh-lenguh, pening, lesu dan malas. Kiranya macam SNE ni membantu menyelesaikan masalah ini sebelum dibantu oleh BE dalam menyelesaikan masalah kulit.

KAPSUL SNE adalah makanan ‘penyelesaian utama’ dalam produk SNE Marketing sebelum kita mencuba produk rangkaian yang lain. Badan kita terdedah kepada pelbagai penyakit, sama ada disedari atau tidak yang berpunca daripada persekitaran, pemakanan, stress dan sebagainya.

Maka di sinilah peranan KAPSUL SNE membantu menyelesaikan pelbagai masalah dalaman yang tidak nampak di mata seperti melancarkan peredaran darah, membetulkan saraf/sendi juga tulang, melaraskan hormon dan metabolisme badan, meningkatkan sistem/fungsi organ dalaman serta menyingkirkan toksin dan asid berlebihan dalam badan. Jika segala nya dalam keadaan mantap dan sihat, penyerapan Beutskin Essence yang kandungan utamanya lebih kepada kesihatan kulit akan menjadi lebih optima dan berkesan.

Kenapa KAPSUL SNE didahulukan?

Harus diketahui KAPSUL SNE mengandungi kadar seabuckthorn yang lebih tinggi (100%) berbanding Beutskin Essence (hanya 30%, selebihnya adalah nutrisi untuk kulit). Maka Beutskin Essence tidak mampu merawat dalaman dengan lebih berkesan kerana isi kandungan buah seabuckthorn yang rendah, dan ini akan melambatkan proses mendapatkan kulit yang sihat dan cantik.

Jadi amalkan pengambilan yang betul terutamanya bagi mereka yang memang disahkan menghidapi penyakit dalaman/kronik, usia meningkat, atau anda yang masih muda tapi ada gejala sering letih/kurang cergas, sentiasa pening kepala, sengal2 badan dan simptom2 kesihatan lain. Kesan pengambilan nya pasti dirasai dengan lebih nyata dalam masa beberapa bulan, bergantung pada tahap kesihatan individu terbabit. Jangan lupa juga minum air dalam kuantiti yang lebih banyak dan amalkan gaya hidup dan pemakanan yang seimbang untuk hasil terbaik

Maksud saya disini, kedua duanya mempunyai kandungan buah seabuckhtorn tetapi SNE mengandungi kandungan buah seabuckhtorn lebih tinggi (100%) berbanding BE (30%). BE pula kandungannya lebih untuk khasiat bagi kulit.

Katakanlah seseorang itu mempunyai masalah/penyakit lain dalam badan, SNE akan merawat segala masalah dalam badannya dahulu tetapi kalau dia hanya ambil BE sahaja, BE tak mampu nak rawat masalah dalam badan dia dengan kandungan buah seabukhtorn yang rendah.

Jadi kesan pada kulit tak berapa nak berkesan la sebab masalah dalam badan belum dapat diselesaikan dahulu. Jadi,cara makan perlulah betul dan kesannya bergantung pada individu. Paling lama diambil adalah 3 bulan.

Selepas tempoh baligh, seorang wanita akan melangkah ke alam perkahwinan, keibuan dan menopaus.

Setiap hari, wanita moden perlu mengendalikan pelbagai tanggungjawab di antara kerjaya, keluarga dan masa peribadinya. Selain daripada berusaha dalam kerjayanya, mereka turut memainkan peranan sebagai seorang isteri dan ibu, prihatin terhadap pendidikan anak-anak serta pelbagai perkara remeh yang lain, lalu kerap mengabaikan perihal penjagaan kesihatan diri sendiri!

Akibatnya, kesihatan mereka semakin merosot dan muncullah pelbagai simptom. Contohnya, ketidaksamaan endokrin menyebabkan OBESITI, GANGGUAN HAID (dismenorea, amenorea, haid tidak tetap), SIMPTON KLINEKTERIK (insomnia, panas baran, pempigmenan atau kemunculan plak senil) dan masalah-masalah lain berkait kesihatan wanita.Maka, wanita takut menjadi GEMUK, TUA DAN HODOH!Oleh itu, carilah produk yang dapat melegakan masalah kesihatan wanita merupakan perkara yang sangat penting!Kapsul SNE dan BEUTSKIN ESSENCE yang diformulasi berasaskan 5 teori, di samping menggunakan seabuckthorn yang ajaib sebagai bahan utamanya merupakan berita baik untuk kaum hawa.Kapsul SNE dan BEUTSKIN ESSENCE membekalkan sel kita dengan nutrien yang mencukupi untuk mengaktifkan sel, menyelaraskan sistem endokrin, mencegah dan melegakan ketakseimbangan hormon. Ia juga menentang radikal bebas demi mencegah kerosakan yang diakibatkan ancaman radikal bebas kepada sel badan dan meningkatkan sistem imun dengan menangkis serangan bakteria dan virus, serta membaiki keadaan penyakit genetik.Kaum wanita, ANDA harus menjaga kesihatan anda, agar anda sihat walafiat dan mendapat menjaga kesejahteraan orang yang disayangi, serta menjalankan tanggungjawab anda sebagai seorang isteri, ibu dan wanita berkaliber dengan sepenuh hati.

.

** Kesan penggunaan produk adalah berbeza antara individu dengan individu yang lain.

.

Blog Widget by LinkWithin