Posts Tagged ‘cara guna felinna inchloss’

PostHeaderIcon TIPS PAKAI FELINNA INCHLOSS

 Tips pengunaan LOTION FELINNA INCHLOSS!
1) Jangan picit terlalu banyak lotion. Sapuan yang terlalu banyak aakan menyebabkan kulit merasa amat panas dan pijar.
2) Untuk bahagian perut, picit lotion felinna inchloss sebesar duit 20 sen. Sapukan ke seluruh bahagian perut dan buat sedikit urutan seperti gambarajah di bawah untuk memecahkan lemak.
3.) Untuk bahagian dagu dan pipi pula, sapukan hanya sedikit lotion felinna inchloss sudah memadai. Buat urutan ke atas seperti gambarajah di bawah.

4.) Ibu mengandung juga boleh menggunakan Felina Inchloss. Tetapi JANGAN sapu pada bahagian perut untuk mengelakkan bayi panas. Boleh sapu pada bahagian kaki, paha dan belakang ( sidikit sahaja). Boleh juga disapu pada bahagian bahu untuk melegakan sakit bahu dan lenguh-lenguh.

5.) Penggunaan yang konsisten dan disiplin akan membuahkan hasil yang amat memberangsangkan. Untuk kesan yang lebih cepat, kawal pemakanan dan bersenam adalah satu langkah yang bijak. Penggunaan sauna pant/sauna belt juga boleh membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.

Yang ni tips dari pengasas felina inchloss sendiri ( copy paste dari page beliau ) :)

Tips kurus laju2 dgn inchloss:
Selepas mandi pakai pakai ke seluruh badan.
Setiap kali lepas makan agak2 30mins mkanan dah masuk perut terus sapu inchloss di perut, ikut lawan jam,sapu agak2 5min sebab nk bg lemak yg uoll makan tu lagi cepat terbakar.
Rajinkan diri berjalan atau plg mudah pergi window shopping.
Banyak minum air masak.
Selepas mandi malam tu sapu lagi seluruh badan, then malam n

k tido sapu kat perut shj supaya masa tidur dia bakar lemak so bangun awal pagi mudah membuang nyeee.
Selamat bg ibu $enyusu, mengandung dan kanak2 ats 6 tahun pon tp jgn lah sapu kt kanak2 nk suruh kurus tp kalau batuk ke, bole guna jd macam vicks letak kt dada atau kt ibu bapa yg lenguh2 badan atau sakit urat. Cubalah! #kalau xkurus fel cadangkan u pergi try penimbang yg bole check body fat,fel yakin yg body fat korang turun cuma berat in kg shj msih belum turun, setiap badan xsama resultnya,jika sesuatu produk mmg berkesan ke ars semua org makanya gulung tikar lah company lain! So jgn mudah berputus asa ya, apa saja produk yg anda cuba pasti ada kelebihan tersendiri,sentiasa positif, mungkin inchloss adalah penyelesaian buat anda yg dh mencuba byk produk! ;) good luck – Felinna

Blog Widget by LinkWithin